Solutii magice pentru saloane de beauty


Bun gasit cu noi vesti! De curand a aparut un nou numar al revistei Magic Beauty Magazine, editia de vara 2016, in care se regaseste si un articol despre solutia Expressoft Check pentru saloane de infrumusetare – in speta, cea creata special pentru lantul de saloane Magic din Bucuresti, care o utilizeaza inca din 2010.

Cum sustine suita software expressoft activitatea cotidiana a unui salon de infrumusetare sau centru spa deja stiti: ajuta la organizarea, monitorizarea si eficientizarea afacerii, contribuind astfel la valorificarea optima a resurselor si, desigur, la o dezvoltare sustenabila.

In cazul Saloanelor Magic, in particular, experienta celor sase ani de utilizare a solutiei noastre, timp in care lantul s-a extins constant cu noi unitati, demonstreaza ca expressoft Check a raspuns cerintelor clientului si s-a perfectionat continuu – doar tinem si noi pasul cu tendintele, in tehnologie. Cel mai mult ne bucura insa ca am reusit, impreuna, sa oferim clientelor care trec pragul saloanelor o experienta placuta, o abordare moderna, inovatoare, proactiva. Magie prin… tehnologie 🙂

Mai multe informatii despre acest parteneriat si functionalitatile prin care expressoft contribuie la succesul acestui lant de saloane de infrumusetare va invitam sa cititi chiar voi in revista, disponibila gratuit in oricare dintre cele noua unitati Magic din Bucuresti: Berceni, Dristor, Drumul Taberei, Militari, Otopeni, Pantelimon, Rahova, Titan, Victoriei.

Lectura placuta!