Solutie 3 in 1 pentru HoReCa: noul software Expressoft POS de marcaj mobil


In era informationala, tehnologia evolueaza mai rapid ca oricand, iar afacerile trebuie sa tina pasul cu tendintele pietei si cu asteptarile consumatorilor pentru a-si asigura succesul.

Cum de 20 de ani punem pasiune in aplicatiile noastre software pentru afacerile HoReCa, va venim in ajutor cu o solutie inovatoare, care sigur va va face viata mai usoara. Cum asa? Simplu! Reuneste trei dispozitive (smartphone, POS si pager) intr-unul singur: solutia de marcaj mobil Expressoft POS.

  • Clientii devin nervosi in asteptarea ospatarului care sa le ia comanda?
  • Bucataria nu comunica asa cum trebuie cu personalul de servire si apar erori si intarzieri ale comenzilor?
  • Nu stiti cum sa va eficientizati activitatea si sa cresteti profitul in aceeasi unitate, cu aceeasi echipa?

Daca aceste probleme va sunt familiare, raspunsul este clar: noua solutie software de marcaj mobil Expressoft POS. Iata 4 avantaje indispensabile pentru un impact pozitiv in afacerile HoReCa:

1. Reduceti cu pana la 60% timpul de preluare a comenzilor
Cel mai mare avantaj oferit de noua solutie de marcaj mobil Expressoft POS este timpul de preluare a comenzilor, care scade cu 60%*. Cum e posibil? Simplu: cu solutia de marcaj mobil, ospatarii nu mai trebuie sa scrie comenzile pe hartie si sa se deplaseze pentru a le transmite catre sectii.

De exemplu, pentru o unitate cu 25 mese, 100 scaune, 200 clienti/zi, preluarea clasica a comenzilor pe carnet, dura aproximativ 1000 de minute/zi, in timp ce noua aplicatie de marcaj mobil reduce acest timp la doar 400 de minute, adica o diminuare de la 16 la 6 ore/zi*!

2. Coordonati eficient sectiile unitatii si comunicarea dintre acestea
Cand comanda este gata de servire, ospatarul primeste notificari pe mobil (exact ca pe un pager), cu toate informatiile aferente: sectia de unde se ridica comanda, salonul si masa de destinatie etc.

3. Personalizati rapid comenzile clientilor
Clientii au anumite preferinte in ceea ce priveste prepararea produselor comandate? Acum, toate doleantele pot fi inregistrate usor si rapid in aplicatia de marcaj mobil, fiind transmise intocmai personalului care pregateste comenzile, la bar sau in bucatarie.

4. Va cresteti profitul
Cele 10 ore salvate pe zi le puteti folosi, in schimb, pentru activitati de upselling si pentru a acorda mai multa atentie clientilor, stimuland astfel cresterea profitului. Doar prin upselling, de pilda, puteti castiga in plus 50 euro/ zi, ceea ce v-ar aduce un venit suplimentar de 1500 euro/luna*. Suna bine, nu-i asa?

Click sa urmariti acest material video cu noile functionalitati ale aplicatiei de marcaj mobil pentru Android si iOS:

Vreti sa aflati mai multe? Contactati-ne sa discutam cum va putem ajuta sa va atingeti obiectivele! Vorbim aceeasi limba, HoReCa šŸ™‚ Succes si spor la vanzari!

NOTA: solutia Expressoft POS este compatibila doar cu suita de aplicatii Expressoft Cloud.
*valori rezultate in urma calculului de eficienta a solutiei de marcaj mobil, bazat pe studiul fizic efectuat in locatiile selectate si pe discutiile cu clientii