Software pentru restaurante fast-food


In secolul vitezei, cand toti clientii sunt grabiti chiar si cand iau masa, timpul este cea mai pretioasa resursa. Mai ales pentru locatiile cu servire rapida, unde fiecare secunda trebuie dramuita cu grija.

Iata de ce am creat o solutie software specializata pentru restaurantele fast food, menita sa sustina organizarea eficienta a personalului, precum si gestionarea corecta si prompta a comenzilor, chiar si in intervalele aglomerate. Cum contribuie, concret, aplicatia Expressoft Check la atingerea cu succes a acestui obiectiv va invitam sa aflati urmarind acest tutorial video:

Recapituland, iata cateva dintre functionalitatile Expressoft Check care pot simplifica si eficientiza activitatea unui restaurant fast food, asistand personalul in procesul de vanzare:

  • utilizatorul se poate loga la sistem tastand codul PIN sau cu ajutorul unui card de acces;
  • se pot salva comenzi in asteptare, in cazul in care clientul nu s-a decis asupra tuturor produselor pe care doreste sa le comande, astfel incat sa poata fi preluate alte comenzi intre timp;
  • marcajul produselor se realizeaza simplu, rapid si intuitiv;
  • aplicatia include modalitati de fidelizare a clientului;
  • multiple optiuni de plata: cu numerar, card si/sau puncte de fidelitate;
  • plata se inregistreaza rapid;
  • aplicatia emite automat bonul fiscal si factura fiscala.

Aplicatia software de marcaj Expressoft Check pentru unitati fast-food este compatibila cu alte solutii necesare unui restaurant, precum aplicatia de gestiune sau kitchen screen.

Asadar, daca doriti o solutie perfect adaptata specificului afacerii dvs., expressoft Check este raspunsul. Vreti sa va convingeti? Solicitati chiar acum varianta demo!

Pana la noi vesti, va dorim spor la vanzari! 🙂