Restocracy, in dialog cu Marius Sucala-Cuc, General Manager Snagov Club


Interviul Restocracy de astazi vi-l prezinta pe Marius Sucala-Cuc, General Manager al Snagov Club.

In varsta de 33 de ani, Marius Sucala-Cuc si-a inceput cariera in IT&C, apoi a lucrat in retail, iar de peste 4 ani conduce echipa de la Hotel Snagov Club. Acest rol i-a oferit prilejul de a colabora cu cei mai renumiti chefi din tara si de a realiza evenimente impresionante.

Convins ca orice concurenta este benefica, managerul estimeaza ca „restaurantele care vor incerca in fiecare zi sa ofere o experienta unica vor ramane [n.n. pe piata], iar cele care se vor complacea in mediocritate vor avea o problema. […] Cu cat mai multe restaurante bune si excelente vor fi, cu atat mai repede vom reusi sa avem clienti „educati”, care sa aprecieze corect calitatea unui restaurant”, declara Marius Sucala-Cuc.

Totodata, managerul Snagov Club apreciaza ca tehnologia va ajuta mult la imbunatatirea experientei clientilor si la personalizarea serviciilor – deziderat la care contribuim zi de zi si noi, echipa Expressoft Technology, prin solutiile special dezvoltate pentru a sustine diversele tipuri de afaceri HoReCa sa raspunda provocarilor din piata.

Mai multe despre Marius Sucala-Cuc puteti citi in interviul integral, aici. Lectura placuta!