Reluam seminariile expressoft la ASE


Dragii nostri, avem placerea sa va anuntam ca reluam seria de seminarii organizate in parteneriat cu Facultatea de Business si Turism din cadrul ASE.

Dupa o prima colaborare fructuoasa anul trecut, specialistii expressoft vor oferi si primavara aceasta informatii celor dornici sa invete despre administrarea afacerilor din horeca si retail. Seminariile au tema „Solutii IT pentru administrarea afacerilor in hoteluri si restaurante” si ofera studentilor oportunitatea de a invata la modul practic cum se administreaza eficient un restaurant, o cafenea, un supermarket sau un magazin de imbracaminte, insusindu-si notiuni precum gestiune, operarea unui sistem POS sau raportare a vanzarilor si a profitului.

Seminariile se vor desfasura la Academia de Studii Economice din Bucuresti, sala 0228, in zilele de 22 martie, 29 martie, 12 aprilie, 22 aprilie, 13 mai, 20 mai, incepand cu ora 16:30.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la telefon 021.201.11.02 / e-mail contact@expressoft.eu. Va multumim si va asteptam!

Expressoft reprezinta cel mai prestigios brand romanesc ce ofera servicii si solutii informatice (software si hardware) pentru restaurante, hoteluri, magazine, cantine, cafenele, baruri, puburi, cofetarii, firme de catering, retail, patiserii, saloane de infrumusetare, sali de fitness etc. Solutia expressoft reprezinta rodul experientei de peste 20 de ani in acest domeniu, oferind clientilor un parteneriat stabil si de succes.