Program de studii postuniversitare in Managementul Strategic al Ospitalitatii


Uneori invatam din experienta, alteori din carti sau cursuri. Noi am invatat din cei 20 de ani de activitate, din dezvoltarea continua de solutii software, din colaborarea cu profesionistii in HoReCa si partenerii de afaceri din tara si de peste hotare.

Din fericire, acum avem si in Romania cursuri specializate in managementul ospitalitatii, iar noi ne bucuram sa le sustinem si sa ne implicam activ pentru a-i ajuta si pe altii sa-si dezvolte cunostintele si sa-si perfectioneze abilitatile de manageri. Piata HoReCa din tara noastra merita si are nevoie de profesionisti si este in interesul nostru, al tuturor, sa fim tot mai buni, mai pregatiti si mai aproape de dorintele consumatorilor.

Ei bine, curand va incepe Programul de studii postuniversitare in Managementul Strategic al Ospitalitatii, organizat in parteneriat de Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) Bucuresti si Ecole Hoteliere de Lausanne – Laussane Hospitality Consulting (EHL/LHC), cea mai prestigioasa scoala din lume in domeniul managementului ospitalitatii. Inscrierile au loc pana vineri, 14 septembrie 2018.

Dedicat profesioniștilor în afaceri si mai ales celor din HoReCa, programul va dura 9-10 luni, cursurile având loc în 3-6 zile/ luna, cu cate 6 ore/zi, in week-end. Mare parte din program implica studiu individual și munca in echipa, calitati pe care orice manager trebuie sa le intruneasca. La finalul programului, pe baza competentelor acumulate pe parcurs, cursantii vor prezenta un proiect in care sa rezolve o problema reala a unei companii din mediul de afaceri, iar absolventii vor primi:

  • Certificat de atestare a competentelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale din Romania
  • Certificat de Executive Education, eliberat de Ecole hoteliere de Lausanne.

Unul dintre cele sapte module ale cursului va fi sustinut de Gabriel Iovu – Managing Partner Expressoft, cu o experienta de 20 de ani in industria ospitalitatii, si, totodata, lector colaborator al programului de studii postuniversitare. Suntem mandri si onorati sa contribuim la formarea unei noi generatii de profesionisti in HoReCa si suntem increzatori ca se vor vedea din plin efectele pe piata nationala de profil.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-urile http://hospitality.ase.ro/ si http://www.postuniversitare.ase.ro/. Va asteptam!

Sursa foto: http://hospitality.ase.ro/