Noua solutie Expressoft de marcaj, pentru telefonul mobil


Facem ce facem si va mai aducem cate o noua solutie pentru afacerea voastra. Doar stiti: tehnologia este pasiunea noastra si ne place sa depasim mereu noi provocari pentru a ne ajuta clientii sa tina pasul cu cerintele consumatorilor actuali.

Ce-am mai creat, va intrebati? Ei bine, de la 1 mai este disponibila solutia noastra de marcaj pentru telefonul mobil, care reduce cu pana la 60% timpul de preluare a comenzilor (*estimare calculata pentru un local cu 25 de mese, 100 de scaune, 200 de clienti/zi) si permite preluarea acestora si fara conexiune wireless, fiind, in acelasi timp, securizata, pentru siguranta afacerii!

Astfel, fluidizati fluxul din restaurant, va eficientizati activitatea si, cel mai important, reduceti timpul de asteptare pentru clientii vostri, ajutand personalul sa serveasca mai multi clienti in acelasi interval – deci, cresteti si vanzarile!

Functionala atat pe dispozitive cu sistem de operare Android, cat si pe iOS, solutia de marcaj Expressoft pentru telefonul mobil are o interfata intuitiva si usor de utilizat, este robusta si stabila, oferindu-va siguranta de care aveti nevoie pentru a va desfasura procesele operationale specifice afacerii voastre. Noua solutie este compatibila doar cu suita de aplicatii Expressoft Cloud.
Vreti mai multe informatii? Contactati-ne, va stam cu drag la dispozitie!

Vestile bune nu se opresc aici: noul nostru site, www.expressoft.eu, este dinamic, prietenos pe orice dispozitiv, permanent actualizat si va asteapta cu prezentari detaliate despre solutiile si serviciile Expressoft, precum si informatii care va pot fi de ajutor in managementul afacerii. Datele de acces aferente conturilor raman insa neschimbate; asadar, va puteti deja loga si veti regasi in propriul cont istoricul comenzilor anterioare.

Misiunea noastra pentru performanta continua, asa ca asteptati-va si la alte inovatii Expressoft pentru dezvoltarea afacerilor din HoReCa si nu numai 🙂 Va multumim!