Nou workshop de Rooms Revenue Management pentru profesionistii din HoReCa


Dupa cursul de Food & Beverage Cost Control din februarie, urmeaza un alt eveniment esential pentru perfectionarea specialistilor din industria ospitalitatii, pe care avem placerea sa-l sustinem prin parteneriatul cu compania elvetiana de consultanta Leading Choice si cu Federatia Industriei Hoteliere din Romania (FIHR): workshop-ul “Rooms Revenue Management”, pentru nivel intermediar si respectiv avansat, ce va avea loc intre 7-9 mai 2018, la Ramada Plaza Hotel din Bucuresti.

Workshop-ul “Rooms Revenue Management” (managementul veniturilor realizate din camere) va fi sustinut in limba romana, de catre Horatiu Tudori, profesor titular la prestigioasa Ecole Hoteliere din Lausanne, Elvetia.

  • Ca si la prima editie, workshop-ul “intermediate” se desfasoara pe durata unei zile (7 mai a.c.) si va include aplicatii de management al veniturilor in noi domenii, comportamentul clientilor fata de tarife “premium”, relatia intre RM si actiunile de dezvoltare durabila, precum si simulari de situatii reale.
  • Workshop-ul pentru nivelul „advanced” va dura doua zile (8-9 mai a.c.) si se adreseaza participantilor de la cursul “intermediate”, precum si profesionistilor cu experienta semnificativa. Echipele se vor concura in sarcini ce implica stabilirea preturilor pe camere, canalele de distributie, constructia de noi puncte de servicii si de publicitate/ marketing. Pot participa si echipe de la acelasi hotel.

Gratie colegilor din industrie si FIHR, va putem oferi, ca de obicei, un tarif preferential. Numarul de locuri ramane insa limitat, din motive de eficienta academica.

Pentru informatii si inscrieri, va sta la dispozitie Razvan Pirjol, Leading Choice – The Global Hospitality Counsellors:

info@leadingchoice.ch, tel. +4 0751.190.452.

Va asteptam cu drag!