NOU: modul Cashless pentru piscine, centre spa & Co


Va amintiti ca vara trecuta va anuntam o inovatie pentru centre acvatice si de agrement, respectiv inovatoarele bratari electronice cu tehnologie RFID si sofware-ul Expressoft Check aferent?

Ei bine, acum avem o alta noutate: am lansat modulul Cashless pentru aplicatia software expressoft myCheck – solutia de vanzare cloud dedicata pentru piscine, centre SPA sau spatii de agrement.

Nu mai demult de acum cativa ani, o astfel de tehnologie parea inca departe – la propriu si la figurat – de a fi implementata in tara noastra. Dar cum piata insasi evolueaza constant, iar experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea de software pentru HoReCa ne-a invatat sa fim dinamici si proactivi, iata ca acum aceasta facilitate este disponibila si afacerilor din Romania.

Cum va ajuta?
Noul modul Cashless elimina tranzactiile cu numerar – acum, nu doar un real beneficiu, ci chiar un serviciu must-have pentru spatiile in care clientii vin sa se relaxeze si nu vor sa aiba grija banilor la purtator, cum sunt piscinele, centrele SPA sau parcurile de distractii.

Cum functioneaza?
De fiecare data cand un client achizitioneaza un produs sau serviciu din incinta centrului -de la alimente si bauturi, pana la sedinte de masaj sau spa- tranzactiile respective, individuale sau de grup, sunt inregistrate in aplicatia de vanzare Expressoft myCheck pe baza dispozitivelor tip RFID (card de acces sau bratara electronica), iar clientul achita integral, la sosire sau la plecare.

Implicit, rezulta multiple avantaje:

  • creste viteza de servire a clientilor, fluidizandu-se operatiunile de vanzare;
  • mai multa flexibilitate in serviciile oferite clientilor;
  • se simplifica mult activitatea personalului si scade riscul de erori la incasare;
  • aveti toate informatiile si instrumentele necesare pentru monitorizarea si administrarea eficienta a afacerii.

Astfel, clientii se pot bucura in voie de toate facilitatile centrului fara grija portofelului, iar managerii afacerilor stimuleaza vanzarile si fidelizeaza oaspetii, demonstrandu-le ca investesc, intr-adevar, pentru calitatea timpului petrecut pe durata vizitei. Comod, elegant, eficient si profitabil!

Vrei mai multe informatii? Contacteaza-ne! Echipa Expressoft iti sta la dispozitie!