Interviu japonez cu Kana Hashimoto, manager si partener Japanos si Kanpai


Astazi va prezentam un interviu japonez: echipa Restocracy a discutat cu Kana Hashimoto, manager si partener al lantului Japanos si al restaurantului Kanpai, si iata ce a aflat:

Stabilita in Romania acum mai bine de doua decenii, Kana Hashimoto a absolvit UNATC, dar s-a familiarizat cu domeniul Horeca lucrand in restaurante din Tokyo. In prezent, este manager si actionar al restaurantelor cu specific japonez Japanos, primul concept de Ramen-bar din Romania, si respectiv al restaurantului Kanpai, un sushi-bar pentru toate buzunarele.

Cum se diferentiaza cele doua branduri japoneze pe o piata deja competitiva? Ei bine, Japanos propune un concept de take away fast casual restaurant in care se gateste pe loc, iar Kanpai este „un pub casual „mai galagios, cu o atmosfera cozy si cool”, ni le prezinta Kana Hashimoto.

Pentru viitor, antreprenoarea estimeaza ca se vor dezvolta indeosebi restaurantele fast casual, cele tip food court premium in zone aglomerate (altele decat mall-urile), precum si piata de take away si delivery – adica intocmai segmentele carora ne adresam si noi, prin solutiile software specializate pentru HoReCa de la Expressoft.

De asemenea, „vor disparea restaurantele sofisticate si vor aparea tot mai multe business-uri mici (maxim de 20 locuri), bistro-uri de cartier, cafenele care vor avea si mici bucatarii etc.”, considera Kana Hashimoto.

Mai multe va invitam sa aflati din interviul integral, pe Restocracy.ro. Lectura placuta!