Interviu Restocracy cu Marius Baban, General Manager Hard Rock Cafe Bucharest


Bun gasit! Marius Baban, General Manager al Hard Rock Cafe Bucharest, este protagonistul interviului Restocracy de astazi.

La 20 de ani isi incepea cariera in Pizza Hut, iar zece ani mai tarziu, in 2007, intra in echipa Hard Rock Cafe – mai intai, ca Manager Operational, apoi ca Training Manager si din 2015 este General Manager al restaurantului. In prezent, conduce o echipa de 90 de angajati, alaturi de care a castigat, in timp, diverse premii renumite in industria HoReCa: de exemplu, Hard Rock Cafe s-a clasat constant printre cele mai bune restaurante casual cu specific strain in topurile Food & Bar Magazine Awards, Romanian Digital Travel Awards si Romanian Top Travel Awards, iar in 2017, Marius Baban a fost desemnat „GM of the Year”, distinctie oferita celui mai bun manager din franciza Hard Rock International, din lume.

La Gala HoReCa Awards din 2017, Hard Rock Cafe – care utilizeaza solutii software Expressoft – a câștigat nu mai puțin de patru premii:

  • Cel mai bun restaurant cu specific străin – segmentul casual
  • Cel mai bun manager de locație
  • Cel mai bun waiter
  • Cel mai bun bartender

De la piata nationala de profil, managerul se asteapta ca restaurantele sa puna „mai mult accent pe rapiditatea cu care isi vor servi clientii” si sa se foloseasca de tehnologie pentru „a transmite comanda mai usor, mai clar, mai prietenos. […] Tehnologia va ocupa un rol tot mai important in administrare si management […], pentru a creste eficienta serviciilor oferite. […] Tot mai multe restaurante vor integra in activitatea lor zilnica aplicatii online pentru rezervari si comenzi, cat si sisteme de loializare prin programe proprii sau agregatori. In plus, integrarea acestor noi tehnologii intr-un sistem de management complet va duce la o mai buna gestionare a resurselor si la un control al calitatii tot mai eficient”, afirma Marius Baban.

Nu intamplator Hard Rock Cafe utilizeaza solutii software Expressoft! 🙂 Doar inovam de 20 de ani pentru specialistii din HoReca, pentru a ajuta afacerile sa devina mai eficiente si sa-si mentina clientii multumiti.

Mai multe despre Marius Baban va invitam sa cititi in interviul integral, pe Restocracy.ro. Lectura placuta!