Interviu Restocracy cu Dragos Petrescu​, patronul lantului City Grill


Intervievatul Restocracy de astazi este Dragos Petrescu​, proprietarul lantului City Grill – unul dintre jucatorii principali pe piata HoReCa din Romania.

Acum in varsta de 46 de ani, Dragos Petrescu a absolvit Institutul Politehnic din Bucuresti, precum si un MBA la Assebus Kennesaw University si este antreprenor in industria restaurantelor inca din 1999, cand a infiintat, alaturi de Catalin Mahu, lantul „La Mama”. A urmat obtinerea licentei in cadrul francizei McDonald’s, unde si-a si inceput cariera in HoReCa, in calitate de store manager, iar in 2004 a co-fondat Grupul City Grill, care detine acum 19 unitati sub sapte brand-uri (City Grill, City Cafe, Trattoria Buongiorno, Caru’ cu bere, Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescarus) si o echipa de circa 1500 de oameni, cea mai mare din sectorul HoReCa din Bucuresti. Din 2015, Dragos Petrescu este si Presedinte al HORA – Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania.

Cu o experienta de aproape trei decenii pe piata restaurantelor, antreprenorul estimeaza ca, in urmatorii ani, va castiga teren segmentul de livrari la domiciliu si vor aparea concepte noi de tip street food. „Se va pune accent mai mare pe calitate, inovatie si viteza, casual dining va fuziona cu fast food, rezultand fast dining. […] Cea mai mare influenta o vor avea logistica si digitalizarea”. Noi stim! De aceea tot inovam si oferim de 20 de ani solutii software tot mai performante pentru restaurante de toate tipurile si nu numai.

Va invitam sa aflati mai multe despre Dragos Petrescu din interviul integral, pe Restocracy.ro. Lectura placuta!