Interviu Restocracy cu Daniela Chiriac, director vanzari Ansamble Romania


Intervievata de astazi este Daniela Chiriac, Director de Vanzari al Ansamble Catering & Services Romania. Restocracy a luat-o la intrebari si iata ce a aflat:

Absolventa de Relatii Economice Internationale, Daniela Chiriac a intrat pe piata restaurantelor acum 12 ani, dupa o experienta in multinationala. Industria HoReCa nu-i era insa straina, intrucat lucrase intr-o afacere a familiei, ce avea sa devina, in doar doi ani de la lansare, al doilea jucator dupa cifra de afaceri, pe nisa sa. In anul 2014, compania a fost preluata de catre Ansamble Catering & Services Romania, multinationala cu o istorie de peste 35 de ani, in cadrul careia Daniela Chiriac detine, astazi, functia de director comercial.

Prezenta in mai multe orase din tara, Ansamble Romania opereaza restaurantele self-service dedicate, de luni pana vineri, mesei de pranz a angajatilor din marile cladiri de birouri, dar deserveste si mesele pentru pasagerii mai multor companii aeriene, catering pentru militarii americani delegati in tara noastra, precum si pentru spitale private.

Totodata, compania deruleaza diverse programe educative in parteneriat cu institutii de invatamant; de exemplu, la Liceul Francez „Anna de Noailles”, 1200 de copii consuma zilnic meniuri create de un nutritionist, iar recent, la Liceul „Grigore Moisil”, s-a organizat un nou program privind educatia si importanta alimentatiei copiilor in cadrul scolii.

Daniela Chiriac spune ca HoReCa „este un domeniu care te provoaca in fiecare zi”. Privind in perspectiva, estimeaza ca „in continuare se vor deschide foarte multe businessuri mici, dar se vor si inchide. Vor rezista pe piata companiile multinationale si cele de pe piata fast food.”

„Scopul nostru central este retentia cat mai mare a clientilor, iar aici e provocarea de a ne reinventa mereu. Sa le oferim clientilor intotdeauna altceva, pentru ca noi avem un client stabil, poate chiar zilnic, si apare rutina. Astfel, trebuie sa ne reinventam permanent.” Suntem in asentimentul sau: si ingredientul nostru secret este tot inovatia continua in dezvoltarea de solutii software Expressoft 😉

Mai multe despre Daniela Chiriac si Ansamble va invitam sa cititi aici. Lectura placuta!