Interviu Restocracy cu Chef Johnny Șușală, formatorul de lideri


Bun gasit! Seria interviurilor oferite de Restocracy si Expressoft Technology continua cu Chef Johnny Șușală, profesionist cu peste 20 de ani experienta in bucatarie.

A lucrat in restaurantele unor chefi cunoscuti, precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsay si a gatit pentru personalitati de talie mondiala, in vizite oficiale sau private. In prezent, este partener cu Chef Nico Lontras la Rare Foods Services, companie de consultanta pentru Horeca.

De asemenea, Johnny Șușală este formator la Horeca School, scoala privata unde le impartaseste viitorilor chefi din „secretele” sale si ii invata ce presupune performanta in bucatarie – deopotriva in ceea ce priveste tehnica si atitudinea necesare pentru a fi lider. Este sever cu elevii sai din convingerea ca avem nevoie de „profesionisti care sa ajute la dezvoltare, sa creeze ceva pentru romani!”.

Totodata, Chef Johnny Șușală se implica in Sindicatul National al Lucratorilor din Horeca (SNL Horeca) si vrea sa-l dezvolte dupa modelul sindicatelor similare din alte tari. Mai multe va invitam sa aflati din interviul integral, pe Restocracy.ro. Lectura placuta!