Interviu Restocracy cu Chef Antonio Passarelli – Chef Domeniul Stirbey


Bun gasit! Intervievatul Restocracy de astazi este nimeni altul decat Chef Antonio Passarelli de la Domeniul Stirbey.

La 58 de ani, Chef Antonio Passarelli este unul dintre cei mai renumiti chefi straini care au lucrat in Romania. Cunoscut publicului si datorita emisiunilor TV la care a participat, a urmat cursurile mai multor institutii gastronomice, precum: Istituto Etoile (Grup Boscolo), Cast Alimenti sau Alma.

De-a lungul anilor, a lucrat cu bucatari celebri si in restaurante prestigioase de pe diverse meridiane ale lumii, precum Londra, New York, Timisoara, Bucuresti, si a gatit pentru sefi de state, politicieni (Berlusconi, Letta, Prodi etc.), vedete (Demi Moore, F. F. Coppola, Steven Segal etc). Intre anii 2007-2012, a condus bucataria Ambasadei Italie, iar in prezent il gasim la Palatul Stirbey din Buftea.

Pasionat de bucataria indiana, libaneza, thailandeza, marocana si de cea italiana, considera ca, „astazi, un bucatar nu mai este numai un om care asambleaza materii prime, ci poate fi si un „instigator” la o viata sanatoasa, aratand ca o bucatarie gustoasa poate fi si foarte sanatoasa.”

Ce viziune are Chef Passarelli asupra vietii si a gastronomiei va invitam sa aflati din interviul integral, pe Restocracy.ro. Lectura placuta!