Interviu gustos cu Horia Manea, patronul Pizza PPH


In interviul Restocracy de astazi il cunoastem pe actorul, pizzarul si, totodata, patronul Pizza PPH: Horia Alexandru Manea.

Pizza PPH functioneaza din 2008, pe cand Horia abia implinise 21 de ani. Lantul de pizzerii a inceput ca o afacere de familie si a avut atat reusite, cat si dificultati, mai ales in perioada crizei economice. Desi initial nu stia nimic despre acest domeniu, Horia, de profesie actor, dar si pasionat de gatit, a invatat sa pregateasca pizza si chiar sa faca show din manevrarea aluatului.

In prezent, Pizza PPH are patru puncte de lucru (trei in Bucuresti si unul in Voluntari), iar pana la sfarsitul anului 2019, isi propune sa deschida alte doua, cate unul pentru fiecare sector al Capitalei. Secretul longevitatii afacerii? „Desi lucram pe segmentul delivery, mie imi place sa ne numim delivery a la carte, pentru ca totul este pregatit proaspat”, declara actorul.

Horia Manea estimeaza ca, in viitor, „va exploda piata de street food si mancarea va fi din ce in ce mai variata. […] In Romania se deschid anual 2000 de puncte de alimentatie publica si se inchid 1900. […] Vor disparea cei care nu tin pasul, dar tot vor continua sa existe si restaurante clasice, fie fine dining, fie de cartier.”

„Tehnologia va influenta bussinessurile de restaurante, dar nu atat de mult. […] Oricat de bune ar fi utilajele, tot componenta umana face diferenta, omul isi pune amprenta”, considera Horia Manea. Suntem in asentimentul lui: si in cazul nostru, pe langa inovatia si perfectionarea permanenta, tot echipa de profesionisti ne ajuta sa facem performanta zi de zi, in beneficiul utilizatorilor de solutii software Expressoft.

Mai multe despre Pizza PPH si Horia Manea puteti citi in interviul integral, pe Restocracy.ro.