Interviu cu Razvan Crisan, CEO al Grupului M60: „Romania trebuie sa invete sa fie originala”


Bun gasit! Expressoft Technology si Restocracy va prezinta astazi un interviu cu Razvan Crisan, CEO al Grupului M60, ce include M60, Spatiul M60 si Kane – Seasonal Bistro.

Dupa o cariera de peste 12 ani in antreprenoriat, Razvan Crisan a decis sa lanseze mai multe afaceri in industria ospitalitatii. Asa a infiintat, in 2014, Grupul M60, unde, impreuna cu David Maguet si Ciprian Morar, ofera afacerilor HoReCa servicii menite sa imbunatateasca experienta consumatorilor, precum designul inovator, scurtarea lantului de aprovizionare prin colaborarea cu furnizorii locali specializati si investitia constanta in dezvoltarea echipei.

Ce particularitati prezinta piata HoReCa din tara noastra? „Romania tinde sa fie cu 5-10 ani in urma pietelor dezvoltate din Vest si, in mare parte, aici se replica ceea ce se intampla acolo, asa ca eu sunt increzator ca antreprenorii locali se vor inspira, sper insa sa copieze lucruri de valoare”, declara Razvan Crisan. Sanse de schimbare exista, insa: „Romania trebuie sa invete sa fie originala si sa aiba incredere ca poate sa fie locul de unde pornesc tendinte. Tarile si orasele cu restaurante care imi plac sunt cele care au stiut sa fie autentice si contemporane in acelasi timp.”

Pentru urmatorii ani, Razvan preconizeaza ca vor aparea localuri super-automatizate si unele care ofera o experienta umana, cu mare atentie la detalii. „Noi ne vom concentra pe concepte care se folosesc de tehnologie ca sa potenteze experienta umana.” In acelasi sens actionam si noi, prin solutiile software specializate de la Expressoft: ajutam angajatii si managerii din HoReCa sa fie mai eficienti si sa faca performanta zi de zi, spre satisfactia clientilor si, desigur, cu profit maxim pentru acele afaceri.

Va invitam sa aflati mai multe despre Razvan Crisan si Grupul M60 de aici. Lectura placuta!