Interviu cu Nicu Avram, managerul restaurantului Vatra Neamului


Astazi, Expressoft Technology si Restocracy va ofera un interviu cu Nicu Avram, managerul restaurantului Vatra Neamului din Balotesti, jud. Ilfov, „fratele” romanesc al cunoscutului local omonim din Chisinau.

Mizand pe calitate, savoare traditionala si autenticitate, Vatra Neamului si-a atras o clientela fidela, care revine pentru gustul bucatelor romanesti preparate ca acasa. Si pentru ca aceasta s-a dovedit reteta de succes pana acum, managerul Nicu Avram mizeaza pe aceeasi strategie si in viitor, adaptandu-se insa exigentelor si tendintelor curente, prin „aducerea bucatariei traditionale de rand la rang de arta gourmet”.

Asta pentru ca restaurantele de familie vor fi in continuare la mare cautare, „piata restaurantelor va continua sa infloreasca in urmatorii ani” si vor aparea si noi segmente, precum localurile dedicate exclusiv femeilor, cum exista deja in Dubai, Londra, Zhengzhou, considera intervievatul.

In viitor, tehnologia va contribui semnificativ la dezvoltarea afacerilor HoReCa, este de parere Nicu Avram. „Tehnologia ne usureaza zilnic munca si efortul depus in treburile administrative, de la pontarea angajatilor dimineata, pana la automatizarea procesului de luare a comenzilor. Astfel, ne ramane mai mult timp la dispozitie pentru imbunatatirea serviciilor si interactiunea pozitiva si prietenoasa cu clientul. Aceasta ar trebui sa fie grija noastra cea mai mare”, declara intervievatul.

Si pentru noi, echipa Expressoft, tehnologia pentru HoReCa, in folosul consumatorilor si al afacerilor deopotriva, reprezinta o prioritate. Tocmai de aceea de 20 de ani ne investim pasiunea, timpul si energia in dezvoltarea de solutii specializate pentru industria ospitalitatii.

Mai multe despre Nicu Avram si restaurantul Vatra Neamului sa invitam sa cititi pe Restocracy.ro. Lectura placuta!