Interviu cu Georgios Malideros, administrator Osho Primaverii & Oro Toro


In interviul Restocracy de astazi vi-l prezentam pe Georgios Malideros, administratorul restaurantului Osho Primaverii din Bucuresti si al lantului fast-food Oro Toro, care utilizeaza solutii software Expressoft.

Originar din Grecia, Georgios Malideros este licentiat in Administrarea Afacerilor si a studiat Finante si Contabilitate la Universitatea din Londra. De patru ani administreaza restaurantul Osho Primaverii din Bucuresti, iar de trei ani gestioneaza si lantul fast food Oro Toro, pe care el insusi l-a fondat.

De la piata HoReCa din Romania nu se asteapta la schimbari majore in urmatorii cinci ani. Crede ca, pentru a avea succes pe termen lung, „fiecare restaurant trebuie sa spuna clientului o poveste” si ca „orice business ar putea sa aiba succes, daca ofera calitate a serviciilor si a mancarii. […] Vor disparea restaurantele care nu fac treaba buna.”

„Treptat, cred ca o sa dispara localurile cu meniuri internationale, pentru ca se mareste zilnic concurenta in domeniu. Toti trebuie sa ne concentram pe ceea ce facem cel mai bine, nimeni nu poate sa fie bun la toate”, spune antreprenorul.

Alaturi de Iosif Stefanescu, Executive Chef Osho Primaverii & Oro Toro

Georgios Malideros considera ca „tehnologia este binevenita tot timpul, in orice domeniu. Astazi, tehnologia ajuta in organizarea si in controlul businessului in timp real”. Si, cum restaurantele Osho si Oro Toro folosesc solutii Expressoft Technology, ne bucuram ca vom putea continua sa sustinem extinderea clientului nostru. 🙂

Va invitam sa parcurgeti interviul integral pe Restocracy.ro.