Daniel Mischie, CEO City Grill: „Ne adaptam la ce-si doresc tinerii de astazi: rapiditate”


Protagonistul interviului de astazi este Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill.

Acum in varsta de 42 de ani, Daniel Mischie detine un MBA la Kennesaw University. In industria ospitalitatii lucreaza inca din anul 1996 – mai intai, in reteaua Pizza Hut, La Mama, iar din 2004, in cadrul grupului City Grill. In prezent, conduce o echipa de aproximativ 1500 de membri – cea mai mare din Bucuresti, dat fiind ca Grupul City Grill detine 19 locatii, sub sapte brand-uri (City Grill, City Cafe, Trattoria Buongiorno, Caru’ cu bere, Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescarus).

Preintampinand schimbarile din industria ospitalitatii, Daniel Mischie estimeaza ca „lanturile de restaurante si restaurantele mari vor putea supravietui doar daca vor implementa procese si proiecte in asa fel incat munca sa devina din ce in ce mai usoara. Aici ma refer la: sisteme de aprovizionare, de gestiune, de productie in bucatarie, de marcaj, de comanda, de plata, de fidelizare a clientilor, platforme s.a.m.d. Toate acestea vor face ca restaurantele mari sa poata supravietui si sa devina din ce in ce mai bune. […] Cei care vor reusi sa castige „meciurile” cu resursa umana si cu digitalizarea vor ramane si vor evolua foarte bine.”

De altfel, tendintele sunt clare: „Noi ne adaptam la ce doresc tinerii din ziua de astazi, adica rapiditate”, spune managerul.

La atingerea acestui obiectiv contribuim si noi, zi de zi, prin inovatiile tehnologice si solutiile Expressoft – complexe, dar usor de utilizat – pe care le oferim profesionistilor din HoReCa.

Va invitam sa-l cunoasteti mai bine pe Daniel Mischie citind interviul integral, aici.