Interviu cu Corin Romanescu​, CEO al Centrului de Evenimente The President


Bun gasit! Intervievatul Restocracy pe care va invitam sa-l cunoasteti astazi este Corin Romanescu​, CEO al Centrului de Evenimente The President din Bucuresti.

Absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Corin Romanescu a lucrat 12 ani ca manager in administratia publica locala, iar ultimele doua decenii si le-a petrecut in domeniul HoReCa, avand astfel prilejul sa resimta direct tendintele fiecarei perioade.

In prezent, este CEO al Centrului de Evenimente The President, unde, in ultimii 5 ani, a reusit, impreuna cu echipa sa, sa organizeze peste 1000 de evenimente corporate si private. Pentru aceste reusite a beneficiat si de implicarea a doi dintre cei mai experimentati bucatari din Capitala, Chef Romeo Dociu si Chef Gabriel Manea.

Cum se poate oare asigura satisfactia clientului, pe o piata tot mai competitiva si in conditiile unei multitudini de variabile?

„Fiecare zi este o lectie de management din care toti avem de invatat, cu conditia sa fim atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru si sa avem incredere in noi. […] Daca vrei sa investesti in domeniul Horeca, este foarte important sa ai rabdare si sa nu actionezi pe baza impulsurilor emotionale. Trebuie sa-ti controlezi emotiile si sa nu te lasi influentat de aspectele subiective. Lacomia si frica sunt cei mai mari dusmani ai investitorilor, in general”, declara Corin Romanescu.

Mai multe despre tendintele din HoReCa, despre secretele unei afaceri de succes, dar si despre greselile pe care le fac investitorii va invitam sa cititi in interviul integral, pe Restocracy.ro. Lectura placuta!