Interviu cu Constantin Vladareanu, patronul lantului Cuptorul Cu Lemne


Astazi vi-l prezentam pe dl. Constantin Vladareanu, patronul lantului Cuptorul Cu Lemne

In 1994 deschidea prima pizzerie, in Branesti, jud. Ilfov, care a si avut mare succes la acel moment. In 2001 a extins afacerea, deschizand o pizzerie si in Bucuresti, iar din 2003 asigura si livrari, segment pe care l-a tot dezvoltat. In prezent, Cuptorul cu Lemne detine trei locatii dedicate exclusiv livrarilor, precum si un restaurant situat pe bulevardul Pache Protopopescu nr. 63, iar locatia din Branesti, care functioneaza inca sub denumirea initiala, urmeaza a fi inclusa in cadrul brandului.

Secretul succesului – considera Constantin Vladareanu – este calitatea constanta atat in preparatele oferite, cat si in servire, dar si atentia la evolutia pietei si diversificarea periodica a ofertei, in concordanta cu asteptarile clientilor.

Pentru urmatorii ani, estimeaza ca „vor fi schimbari majore legate de functionalitate, de design, de tehnologizare, de oferte de meniuri cat mai diversificate”. 

Tehnologia va avea un rol important in succesul restaurantelor: „Va duce la o marire a calitatii, atat in ce priveste pregatirea produselor, cat si a serviciului oferit clientilor. Timpul de pregatire si servire va fi mai scurt. Relatia personal servire-client va fi mai prompta si mai precisa. Operatiunile de plata-incasare vor avea o mai mare siguranta.”

Cuptorul cu lemne cunoaste aceste aspecte direct, utilizand solutii software Expressoft, pentru administrarea si dezvoltarea afacerii, fidelizarea clientilor si eficientizarea operatiunilor cotidiene din restaurant si punctele delivery. De altfel, La Gala HoReCa Awards din 2017, Cuptorul cu lemne a obtinut locul al II-lea la categoria ”Cea mai buna companie de delivery”.

Ii multumim pentru increderea acordata si ii dorim mult succes in continuare. Iar voi puteti afla mai multe despre Cuptorul cu lemne din interviul realizat de Restocracy, aici.