Interviu cu Chef Alexandru Iacob, restaurant Kane – Seasonal Bistro


Bun gasit! Interviul Restocracy de astazi vi-l prezinta pe Chef Alexandru Iacob, Head Chef la restaurantul Kane – Seasonal Bistro.

Originar din Iasi, Alexandru Iacob a invatat primele „secrete” ale bucatariei de la bunica si mama sa. Mai tarziu, pasiunea pentru gastronomie avea sa-l poarte pe diverse meleaguri, precum Germania, Austria si Spania, unde a lucrat cu chefi de renume mondial. In plus, a urmat cursurile renumitei Universitati de Gastronomie Basque Culinary Center din San Sebastian (Spania), fiind unul dintre cei doi romani care au reusit aceasta performanta.

Intors in tara, in 2014 a castigat concursul culinar „Top Chef” (editia a II-a), devenind astfel cunoscut telespectatorilor. In prezent, este Head Chef la restaurantul Kane din Bucuresti.

Considera ca, pentru a deveni un mare bucatar, „trebuie sa investesti timp, pasiune si bani, practic sa iti dedici viata bucatariei” si, totodata, odata ce ai devenit, sa pastrezi „in fiecare zi pasiunea de la inceput si sa transmiti acea pasiune tuturor, mai ales in farfurie, pentru ca acolo se simte totul!”

Mai multe despre Chef Alexandru Iacob va invitam sa cititi in interviul integral, pe Restocracy.ro.