Interviu cu Andrei Trandaf, administratorul Chopstix Romania


Salut! Intervievatul Restocracy de astazi este Andrei Trandaf, administratorul lantului de restaurante Chopstix Romania, client Expressoft.

Absolvent al Facultatii de Inginerie in Limbi Straine din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, unde a obtinut si un MBA, Andrei Trandaf are o experienta de peste 15 ani in retail si HoReCa. Din 2012 administreaza lantul de restaurante Chopstix, unde a dezvoltat brandul Ready to Box Chopstix, iar de atunci vanzarile lantului au crescut cu 135%, Chopstix devenind lider pe piata locala de operatori F&B cu specific asiatic. In prezent, lantul Chopstix include atat serviciul de home-delivery, cat si 16 restaurante, situate in Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Constanta.

Pentru a-si atrage si fideliza clientii, dar si pentru dezvoltarea strategica a afacerii, Chopstix mizeaza atat pe motivarea si perfectionarea continua a personalului, cat si pe investitiile in tehnologie:

„Tehnologia sustine industria in sine si se vede de ambele parti ale casei de marcat. Avantajul clientului este cel mai usor de observat in rapiditate, diversitate si accesibilitate. Pentru operator, businessul devine mai dinamic. Tehnologia iti permite sa vezi mai in detaliu preferintele consumatorilor, sa reactionezi in timp real, sa iei decizii corecte si sa vii in intampinarea cerintelor acestora. Cele mai importante aspecte tin de tehnica de calcul si raportari plus inovatie. Prin inovatie, se va face trecerea de la simplul gatit la operatiuni cu scop bine definit si orientate catre client”, declara Andrei Trandaf. Mai multe despre el si Chopstix, in interviul complet, pe Restocracy.ro.

Apropo, stiati ca Chopstix utilizeaza Expressoft myCheck, solutia noastra software pentru restaurante fast-food cu livrare la domicilu? Click sa aflati mai multe din materialul video de mai jos: