Inovatii pentru piscine: software bratari electronice


Tehnologia aduce inovatii pentru toate domeniile de activitate, de la horeca si retail, pana la saloane de infrumusetare, centre spa, sali de sport si piscine. Astazi va prezentam ultimele noutati software pentru acestea din urma.

Multe centre acvatice si de agrement, inclusiv din Romania, utilizeaza de ani buni deja bratarile electronice, cu ajutorul carora clientii au acces la facilitatile locatiei pe durata vizitei. Ei bine, expressoft duce mai departe inovatia si implicit extinde beneficiile acestui sistem, dezvoltand un software ce se integreaza cu sistemul de bratari electronice, solutie ce ofera deopotriva piscinelor o modalitate facila, moderna, eficienta de a inregistra exact toate vanzarile realizate in incinta, fara riscul de omisiuni sau erori.

Concret, aplicatia de vanzare Expressoft Check permite achizitionarea de produse si servicii in cadrul piscinelor si centrelor spa prin simpla scanare a bratarilor electronice.

Cum functioneaza?
Bratarile electronice se bazeaza pe tehnologia RFID – Radio-Frequency Identification (identificare prin frecventa radio). Prin integrarea acestui sistem cu software-ul expressoft specializat, la fiecare scanare a bratarii electronice, in vederea achizitiei unui produs sau serviciu, in memoria bratarii se stocheaza informatiile aferente cumparaturilor efectuate, asociate clientului respectiv; in cele din urma, la scanarea finala a bratarii, inainte de plecarea clientului, se afiseaza pe POS suma totala de plata, cititorul de taguri inlocuind astfel, din punct de vedere electronic, introducerea datelor prin tastatura.

Care sunt beneficiile?
Pentru managerii si angajatii locatiei, aceasta solutie este salvatoare, asigurand o mai buna organizare si controlul accesului clientilor la produsele si serviciile oferite. Practic, este exclus riscul de omisiuni, incurcaturi sau situatiile in care clientii ar putea pleca fara sa achite cumparaturile. Implicit, cresc incasarile si nivelul general de eficienta al unitatii.

La randul lor, clientii se pot bucura din plin de timpul petrecut in cadrul centrului, nefiind nevoiti sa-si scotoceasca portofelele la vestiar de fiecare data cand doresc sa-si cumpere un suc, o bere, o gustare sau o cafea. Bratarile, fiind impermeabile, pot fi purtate in permanenta pe durata vizitei, oriunde in incinta locatiei: in piscine, bazinul de inot, la trambulina, pe toboganul de apa, in jacuzzi, la sauna, masaj etc.

La momentul plecarii, se achita simultan toate produsele / serviciile achizitionate pe durata vizitei, clientii putand alege dintre multiple optiuni de plata: cash, card, bonuri valorice, vouchere, gift card-uri, puncte de fidelitate etc. Practic, rapid, modern, civilizat!

Cu ce sisteme este compatibil?
O astfel de solutie completa pentru piscine, sali de sport, centre spa si de agrement etc. este formata din componente hardware (sistemul de bratari electronice si cititor de tag-uri) si solutia software, precum Expressoft Check, care „citeste” si prelucreaza informatiile salvate in memoria bratarilor electronice, facandu-le astfel utile din mai multe perspective in activitatea operationala si dezvoltarea afacerii: marketing, vanzari, management, HR.

Contactati-ne acum si profitati din plin de beneficiile tehnologiei, pentru a va dezvolta afacerea cu succes! Cu Expressoft, sunteti pe val! 🙂