GastroPan 2016


In perioada 7-9 aprilie 2016, la Complexul Expozitional President din Targu Mures, are loc a opta editie a expozitiei GastroPan – cel mai important eveniment in cadrul caruia sunt prezentate echipamente, materii prime, solutii si tehnologii pentru sectoarele de panificatie, cofetarie si HoReCa din Romania.

Anul acesta participa 133 de expozanti din 25 de tari si sunt asteptati zeci de mii de vizitatori – producatori, operatori, furnizori, specialisti, manageri si antreprenori din aceste domenii. In plus fata de editiile anterioare, GastroPan 2016 pune accent pe noile tendinte din sectoarele mai sus mentionate. Totodata, evenimentul gazduieste o serie de concursuri pentru specialistii din domeniu, precum ‘Painea Anului 2016’, ‘Tortul Anului 2016’, ‘Creatie artistica in aluat de panificatie”, respectiv in pasta de zahar.

Si cum, de la o cofetarie de cartier pana la un mare lant hotelier, orice afacere din domeniul horeca sau alimentatie publica are nevoie de aliati de nadedje pentru o activitate eficienta si profitabila, suntem si noi prezenti pentru a le prezenta managerilor si antreprenorilor din domeniu solutiile expressoft, care ii pot sustine in drumul catre succes.

Va invitam la standul nostru, sa aflati mai multe! Ne vedem acolo 🙂

IMG_1702