Expressoft sustine excelenta in HoReCa, la Romanian Hospitality Awards


Vesti bune pentru profesionistii din HoReCa: s-a lansat Romanian Hospitality Awards, competitie care premiaza excelenta in industria ospitalitatii din tara noastra.

Organizat de Hospitality Culture Institute, asociatie ce reuneste lideri, antreprenori si specialisti in diverse nise ale domeniului HoReCa, evenimentul are drept obiectiv recunoasterea si premierea profesionistilor din industria nationala a ospitalitatii.

Astfel, competitia include 13 categorii: Restaurant, Bar/Pub, Cafenea/Ceainarie, Hotel, Club, Patiserie/Cofetarie, Delivery brand, Fast food, Festival, Bucatar, Antreprenor, Cea mai buna deschidere din piata in 2017, Furnizorul anului in HoReCa, precum si doua premii suplimentare, oferite de organizatori: premiul publicului pentru cel mai bun restaurant si premiul special. Se vor premia Top 3 propuneri din fiecare categorie, urmand astfel a fi acordate 41 de premii in total.

Procesul de jurizare include doua etape: in prima faza, membrii juriului fac trei propuneri pentru fiecare dintre cele 13 categorii (minimum una din afara regiunii pe care o reprezinta). Apoi, intre 1 august – 15 septembrie are loc votul online, nominalizarile primind note de la 1 la 10.

Juriul competitiei include 100 de membri – antreprenori si specialisti din industria ospitalitatii, experti in management, lideri de opinie, personalitati etc. Printre acestia se numara si Gabriel Iovu, Managing Partner Expressoft Technology, care are o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea de solutii informatice de management si automatizare pentru HoReCa si Retail, drept dovada stand implementarile in peste 5.000 de locatii din Romania si Dubai.

Castigatorii competitiei ii vom afla pe 7 noiembrie 2018, la Gala Romanian Hospitality Awards, gazduita de Stejarii Country Club din Bucuresti, unde sunt asteptati peste 250 de participanti.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, click aici.