Expressoft Technology sustine cursul Rooms Revenue Management


In zilele de 16-17 octombrie 2017, la hotelul Ramada Plaza din Bucuresti, are loc cursul de Rooms Revenue Management – eveniment dedicat profesionistilor din HoReCa, pe care cu mandrie il sustinem si noi.

Organizat de Federatia Industriei Hoteliere din Romania (FIHR) si de compania Leading Choice si sprijinit de Expressoft Technology, cursul este sustinut de dl. Horatiu Tudori, profesor titular la o prestigioasa scoala din Elvetia.

Prin exercitii, dezbateri si prezentari interactive (inclusiv cu lego), participantii au prilejul de a-si perfectiona cunostintele in industria ospitalitatii si de a invata solutii practice, usor de pus in aplicare si fara investitii suplimentare, precum:

– cum sa analizeze eficient rapoartele, cum sa interpreteze rezultatele si cum sa ia decizii corecte pentru optimizare;
– cum sa creasca gradul de ocupare a unui hotel si cum sa echilibreze zilele cu cerere maxima si cele in care nu toate camerele hotelului sunt ocupate;
– cum sa stimuleze cresterea incasarilor si a profitului;
– ce consecinte are aplicarea restrictiilor in primirea rezervarilor hoteliere si cum trebuie acestea analizate in avantajul afacerii.

Felicitam atat organizatorii, cat si cursantii, si ne bucuram sa incurajam impreuna profesionistii HoReCa de azi si de maine!