Expressoft, in cel mai mare parc de distractii acoperit


Pe 31 august 2016 s-a deschis, in Dubai, cel mai mare parc de distractii acoperit din lume, IMG Worlds of Adventure. Toate cele 28 de restaurante si cafenele din incinta parcului folosesc solutii software de vanzare dezvoltate si implementate de Expressoft, companie cu actionariat 100% romanesc si o experienta de peste 20 de ani in domeniul furnizarii de solutii IT pentru horeca si retail.

Noul parc de distractii, a carui constructie a durat 3 ani, are o suprafata egala cu cea a 28 terenuri de fotbal american, a necesitat o investitie de circa 1 miliard USD si isi asteapta vizitatorii in cinci zone distincte de divertisment: Marvel, Lost Valley, Cartoon Network, IMG Boulevard si Novo Cinemas.

Pana in prezent, Expressoft a implementat solutia de vanzare myCheck in 28 locatii, atat restaurante cu profiluri diferite, cat si fast-food-uri, dar si in 14 cart-uri.
Administrarea si controlul sunt centralizate pentru toate locatiile, iar solutiile Expressoft au fost adaptate fluxului de lucru al parcului, pregatit sa primeasca peste 20.000 vizitatori zilnic.

Implementarea solutiilor noastre in cel mai mare parc de distractii acoperit din lume insumeaza sute de ore de consultanta, instalare si servicii de training pentru beneficiari – o provocare uriasa, care dovedeste faptul ca performanta, flexibilitatea si complexitatea solutiilor Expressoft intrunesc standardele de profesionalism si dezvoltare ale IMG Worlds of Adventure!