Evoluam impreuna!


Dupa cum poate stiti, activitatea noastra a inceput acum 25 de ani, in 1991. De atunci, ne-am perfectionat si reinventat, am inovat continuu, ne-am dezvoltat. Cum am reusit sa crestem si sa avem astazi un portofoliu important de branduri care ne utilizeaza solutiile? Prin preocuparea constanta pentru nevoile clientilor nostri si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor.

Tocmai pentru ca perfectionarea continua este esentiala deopotriva pentru succesul nostru si al dumneavoastra, vineri, 1 aprilie 2016, echipa Expressoft a avut un program special: un eveniment de teambuilding pentru evaluarea si instruirea specialistilor nostri, astfel incat sa putem satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Evenimentul ne-a oferit oportunitatea de a ne intelege mai bine importanta misiunii pe care o avem: de a oferi clientilor nostri servicii excelente si de a consolida coeziunea in cadrul echipei expressoft.

Partenerul nostru pentru acest eveniment, echipa Trend Consult, ne-a ajutat sa intelegem faptul ca este vital sa ne organizam eficient, sa avem un limbaj comun pentru a diagnostica problemele de eficacitate ale echipei si sa comunicam deschis pentru a ne putea indeplini misiunea comuna – furnizarea serviciilor noastre conform exigentelor dumneavoastra.

In ultima parte a evenimentului, a sustinut o prezentare chiar liderul nostru, Gabriel Iovu, Managing Partner expressoft. Spunem “lider” nu datorita titulaturii, ci pentru ca discursul sau ne-a stimulat sa ne reafirmam si sa consolidam la nivelul constiintei colective valorile expressoft: Integritate, Colaborare, Dezvoltare, Profesionalism si Simplitate. Altfel spus, intocmai acele atuuri care ne diferentiaza pe piata solutiilor software pentru horeca, retail si beauty si care v-au convins si pe dumneavoastra, clientii si partenerii nostri, sa ne alegeti drept furnizori sau colaboratori.

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi si putem dezvolta impreuna afaceri de succes!