Evenimente perfecte, cu Expressoft Event


Pentru orice unitate HoReCa, evenimentele reprezinta o importanta sursa de venit. Doar ca, daca nu sunt corect si eficient gestionate, evenimentele pot fi si o mare bataie de cap deopotriva pentru manager si personal; ba, mult mai riscant, se pot crea neplaceri majore clientilor. Noroc ca exista si solutii: acum, cu Expressoft Event, aveti la indemana tot ce va trebuie pentru a administra evenimentele rapid si eficient. Resurse minime, rezultate maxime! Cum este posibil? Iata “reteta” de succes Expressoft:

Ce este Expressoft Event?
Dezvoltata de o echipa cu bogata experienta in solutiile software pentru HoReCa, Expressoft Event este solutia completa pentru organizarea oricaror tipuri de evenimente, indiferent de complexitatea si specificul acestora.

De ce aveti nevoie de Expressoft Event?
Cand sunt atatea de facut intr-un timp redus, este nevoie de un ajutor obiectiv, prompt si eficient pentru a ne asigura ca detinem controlul asupra tuturor aspectelor implicate. Acest ajutor este chiar Expressoft Event – solutia care va permite sa organizati evenimente rapid si eficient, sa optimizati costurile si sa cresteti profitul, sa folositi resursele in mod chibzuit si sa va pastrati libertatea de miscare, gestionand evenimentul chiar si de la distanta.

Cum va ajuta, concret, Expressoft Event? Iata principalele functionalitati si avantaje:

1. Evitati pierderile
Expressoft Event calculeaza automat costurile si afiseaza adaosurile comerciale aferente. Astfel, stiti in orice moment marja de negociere si toate costurile asociate fiecarui eveniment organizat, pentru a negocia eficient si prompt cu clientii si pentru a asigura profitabilitatea afacerii.

2. Amenajati salile si mesele simplu si rapid
Cu Expressoft Event puteti crea scheme de amenajare a meselor si salilor pentru fiecare eveniment organizat. In plus, pentru a va optimiza veniturile, puteti adapta tarifele in functie de sezoane.

3. Detineti controlul asupra planificarii
Cu Expressoft Event, problemele legate de alocarea resurselor sau erorile de programare si comunicare devin istorie. Acum, vizualizati planificarea pe zile a evenimentelor si stiti oricand gradul de ocupare. In plus, primiti avertisment vizual cand se suprapun evenimentele, dar si atunci cand pretul de vanzare este sub pretul de cost.

4. Stabiliti venitul minim dorit
Daca vreti sa va cresteti afacerea, cu Expressoft Event este mai usor ca niciodata! Pur si simplu, setati un venit minim per persoana, pentru fiecare unitate administrata. Astfel, va puteti optimiza profitul, oferind, totodata, clientilor evenimente memorabile, la standardul de calitate dorit.

5. Folositi eficient timpul
Fiind adaptabil si usor de utilizat, Expressoft Event reduce semnificativ timpul de organizare, indiferent cat de complex ar fi evenimentul. Planificati si gestionati resursele in timp real, cresteti eficienta angajatilor si aveti mereu informatii exacte despre costuri, consum real si valoare adaugata, implicit puteti lua decizii corecte.

Cum functioneaza Expressoft Event? Eficienta si profitabilitate in 7 pasi:
1. Configurati evenimentul.
2. Alocati resurse.
3. Transmiteti oferta.
4. Generati contractul.
5. Deschideti evenimentul in solutia de vanzare myCheck.
6. Marcati produsele.
7. Emiteti factura si bonul fiscal.

Mai simplu nu se poate!

Solutia Expressoft Event functioneaza doar impreuna cu aplicatia de marcaj Expressoft myCheck si cu aplicatia de gestiune Expressoft Master.

Vreti sa aflati mai multe? Contactați-ne! Specialistii Expressoft va stau cu drag la dispozitie!