Dialog cu Iosif Stefanescu, Executive Chef Osho Primaverii & Oro Toro


Interviul Restocracy de astazi ni-l prezinta pe Iosif Stefanescu, Executive Chef al restaurantului Osho Primaverii si al lantului fast-food Oro Toro, unde – ghici ce? ūüôā – se folosesc solutii software Expressoft.

Si-a inceput cariera in 1994, la Hotelul Sofitel din Bucuresti, apoi a lucrat la Hotelul Marriott din Munchen, pentru ca, intre 1999-2007, sa fie Sous Chef pe vase de croaziera. A facut parte din echipa de deschidere a Hotelului Radisson din Bucuresti, iar din 2011 contribuie la experienta gastronomica senzationala a iubitorilor de fripturi, care trec pragul restaurantului OSHO Primaverii. In aceasta perioada de peste 6 ani, OSHO s-a dezvoltat continuu atat in ceea ce priveste meniul, clientela, cat si numarul de unitati: in noiembrie 2014 s-a deschis lantul fast-food Oro Toro, care numara acum 12 unitati, alte doua urmand sa se deschida anul acesta.

Chef Iosif Stefanescu isi iubeste activitatea in restaurantul Osho Primaverii fiindca este un spatiu deschis unde poate interactiona cu clientii, unde are libertatea de a inova spre satisfactia acestora, lucrand cu materie prima de cea mai buna calitate si creand preparate unice.

Care este secretul succesului in aceasta meserie? „Ca sa ajungi un bucatar complet trebuie sa treci prin toate sectiile. […] Desi teoria este cea care trebuie implementata inca din scoala, practica este cea care formeaza pe bucatar. […] Daca nu te informezi si nu continui sa inveti in fiecare zi, risti sa ramai in urma”, declara¬†Chef¬†Stefanescu, adaugand, totodata, ca „bucataria este o profesie de echipa!”

Daca ne permiteti o paralela, asa se intampla si in tehnologia pentru HoReCa: zi de zi inovam, alaturi de¬†colegii nostri, pentru a-i ajuta pe profesionistii din restaurante sa ofere consumatorilor servicii impecabile printr-o mai buna organizare a fluxului de operatiuni si printr-o comunicare eficienta intre sectii. Nivelul de¬†performanta atins de¬†OSHO¬†a fost reconfirmat si pe 22¬†noiembrie 2017, la Gala Horeca Awards, unde clientul nostru¬†a castigat premiul¬†pentru¬†‚ÄúCel mai bun restaurant Steakhouse / Burger”¬†– un motiv in plus sa ne mandrim ca OSHO foloseste¬†solutii software Expressoft atat in¬†restaurantul din bulevardul bucurestean Primaverii, cat si in cadrul¬†lantului fast-food Oro Toro.

Care sunt celelalte ingrediente ale delicioasei reusite OSHO va invitam sa aflati din interviul integral cu Chef Iosif Stefanescu. Lectura placuta!