Curs de perfectionare profesionala: Food & Beverage Cost Control


Mandri sa sustinem dezvoltarea industriei HoReCa si actiunile de perfectionare profesionala, va prezentam astazi un curs indispensabil oricarui manager si specialist din industria ospitalitatii care vrea sa-si optimizeze veniturile si cheltuielile restaurantului.

Concret, este vorba despre un curs de food & beverage cost control organizat de Leading Choice – The Global Hospitality Counsellors in colaborare cu FIHR (Federația Industriei Hoteliere din România). Orientat pentru eficienta operationala si profit, cursul ofera informatii esentiale despre managementul costurilor si incasarilor, precum si instrumente de gestiune pe care le puteti folosi imediat in afacerea voastra. Astfel, veti afla date despre gestiunea veniturilor vs. cheltuieli, analiza P&L, indicatori de performanta in restaurant, analiza meniu, planificarea catre profit, achizitii, receptie, control inventar stoc, cost zilnic si lunar F&B si multe altele.

Cursul va avea loc luni, 12 februarie a.c., la Ramada Parc Hotel din Bucuresti, are un nivel avansat si va fi sustinut in limba engleza de Prof. Frank Schuetzendorf, Senior Lecturer la prestigioasa Ecole Hoteliere din Lausanne, Elvetia.

Atentie! Miercuri, 7 februarie, este ultima zi de inscrieri, iar clientii Expressoft beneficiaza de un pret preferential, de 160 euro/persoana. Pentru mai multe informatii, click aici. Va dorim succes si spor la invatat!