Liber la reinvestirea profitului si in 2017


Bun gasit si la multi ani, dragi cititori! Va dorim ani frumosi, cu performanta si prosperitate!

Incepem anul cu vesti bune pentru antreprenorii din HoReCa: dupa cum va anuntam vara trecuta, profitul reinvestit in echipamente, fie achizitionate, fie produse in regie proprie, este scutit de impozit. Daca inainte legea stabilea insa data de 31 decembrie 2016 drept termen limita in aplicarea acestei scutiri de impozit, aflati ca, de la 1 ianuarie 2017, modificarile aduse Codului Fiscal anuleaza aceasta restrictie, astfel incat aceasta facilitate este acum valabila pe termen nelimitat.

De retinut ca scutirea de impozit pe profitul reinvestit se aplica si pentru dreptul de utilizare a programelor informatice, fara achizitia dreptului de proprietate asupra softului respectiv, achizitia de patente, de drepturi de proprietate intelectuala asupra designului si a altor inovatii legate de acel program informatic.

Asadar, daca aveti in plan pe anul acesta sa va imbunatatiti dotarile IT, acum aveti toate motivele sa actionati: alegeti echipamente performante si software Expressoft si dezvoltati-va afacerea la un nou nivel! De la magazine, sali de fitness, centre spa si saloane de infrumusetare, pana la restaurante, hoteluri, pensiuni sau piscine, avem solutiile de vanzare, gestiune si management potrivite pentru fiecare.

Va intrebati ce solutii sunt cele mai bune pentru afacerea dvs.? Ce functii v-ar putea ajuta sa cresteti, sa atrageti si sa fidelizati clientii, sa fiti mereu cu un pas inaintea concurentei? Contactati-ne! Specialistii nostri va stau cu drag la dispozitie.