Beneficii la Veranda Mall, pentru utilizatorii Expressoft

Bun gasit si la multi ani! Va dorim un 2018 fructuos si prosper!

Incepem anul cu entuziasm si vesti bune pentru aceia dintre voi care au in plan sa se extinda. Pentru ca marile realizari incep, desigur, cu planuri ambitioase 🙂

Recent am incheiat un parteneriat strategic cu Veranda Mall, cel mai bine amplasat centru comercial de proximitate din Bucuresti. Deschis in data de 27 octombrie 2016, in zona Obor din Bucuresti, Veranda Mall a atras, in primul an de functionare, 6 milioane de vizitatori. Ce atuuri are? Iata:

  • circa 100 de magazine, cafenele, restaurante, farmacii, banci, supermarket Carrefour, patinoar si diverse servicii de utilitate publica,
  • o suprafata comerciala de 30.000 de mp,
  • peste 1200 locuri de parcare gratuite,
  • un grad de ocupare de 97%.

La jumatatea anului 2018, va fi inaugurata si zona de cinema si fitness, cu o suprafata de 6000 mp – implicit, va creste traficul zilnic in incinta mall-ului.

Si, pentru ca de 20 de ani sustinem antreprenoriatul in HoReCa si dezvoltarea afacerilor romanesti, am stabilit cu Veranda Mall un parteneriat special pentru voi, clientii nostri: daca utilizati solutii software Expressoft si intentionati sa deschideti anul acesta o noua unitate, fie ca este vorba despre un magazin, restaurant sau cafenea, retineti ca beneficiati de avantaje importante la contractarea unui spatiu comercial in Veranda Mall!

Pentru mai multe informatii, va stam cu drag la dispozitie la urmatoarele date de contact:

sales@expressoft.eu

telefon 021.201.11.02.

Astfel, pe langa solutiile software complete personalizate, hardware pentru HoReCa, precum si serviciile de consultanta si suport tehnic cu care deja v-am obisnuit, acum suntem gata sa va ajutam, cu sprijinul Veranda Mall, sa va extindeti afacerea.

Va dorim mult succes si cat mai multi clienti multumiti!